Sunday, September 21, 2008
I thought i said i dun want to do any quiz?
NVM
this is the bloody quiz
01. The person that tagged or pass you is?
Ans:Jia Min
02. Your relationship with him or her?
Ans:Friend
03. Your five impression of her?
Ans:cheerful,crazy and dun know what?
Q4.The most memorable thing he or she had done for you?
Ans:Nothing?
Q5.If he/she becomes your lover, he/she has to improve on?
Ans:Nothing?
08.If he/she becomes your enemy, you will?
Ans:Kill her lar! Bodoh...
09.If he/she becomes your enemy, the reason will be?
Ans:I insult her or she insult me?
10. The most desired thing you want to do for him/her.
Ans:Nothing?
11.Your overall impression of him/her?
Ans:ok, ok de lar
12. How you think of other people around you feel about you
Ans:Who cares?
13.The character you love yourself is?
Ans:Dunno
14.On th contrary, the way you hate yourself is?
Ans: Aslo Dunno
15.The most ideal person you want to be is?
Ans:Myself
16.For people who love or care for you, say something to them.
Ans:Like I care
This time i mean it, i really dun like to do Quiz
the facts of life....
- 5:19 AM